Sivut

26 kesäkuuta 2014

Nyt oon niin kevyt, että leijun ilmassa korkealla, ja kaupunki alhaalla näyttää kauniilta

Hölmöjä hymyjä, naurettavia virneitä ja punastumista. Kummallisia unia, jotka painuvat mieleen loppu päiväksi. Kiitollisuutta, onnellisuutta ja odottavaisuutta. Lojaalia ystävyyttä, perheen rakkautta ja toivoa tulevasta. Pitkiä öitä ja pimeneviä iltoja. Alkoholin huuruisia keskusteluja ja kävelyitä. Korttipelejä kynttilän valossa, naurun ja hempeän musiikin säkeistämänä. Hyvää ruokaa ja herkullista viiniä aivan liikaa. Korvissa pauhaavaa sykähdyttävää musiikkia ja vapautunutta tanssia. Paljon suudelmia ja hellyyttää. Onnea, iloa ja kuplivia tunteita, jotka kantavat pitkälle syksyyn.

Tästä kaikesta kesäni on toivottavasti tehty. Kesälomani alkaa maanantaina, jolloin suuntaamme Iidan kanssa Prahaan. Siellä tarkoituksenamme on nauttia ystävyydestämme, hyvästä ruoasta ja halvasta oluesta. Uskon shoppailullekin jäävän aikaa. Prahasta siirryn Ruisrockiin nauttimaan kauniista musiikista, tanssimisesta hyvässä seurassa ja ääni käheänä laulamisesta kädet siskoni kaulaan kiedottuna. Kahden viikon kesälomani kruunaa viikonloppu mökillä hyvien ystävien seurassa.

Tänä kesänä aion olla onnellinen ja nauttia jokaisesta hetkestä. En aio valittaa huonosta säästä, tai murehtia turhia. Aion hymyillä, nauraa ja itkeä. Haluan tuntea, maistaa ja haistaa. Tänä kesänä en anna minkään pilata onneani. Tällä kertaa pidän puoleni.


Hei, koita unohtaa nuo asiat, jotka sua öisin valvottaa
Hei, koita uskaltaa vain tuulen vietäväksi sukeltaa
Kaikkein vaikeinta on luottaa,
mutta ilman sitä ei mitään saa
Mä puhallan ja sä nouset ilmaan

Hyppäät parvekkeelta, muttet putoa
Sä näytät kauniilta, kun leijut ilmassa,
surut ja murheet jäävät omaan arvoonsa


xoxo Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti