Sivut

27 kesäkuuta 2014

Onko heitä, enkeleitä?

Pitäisi olla laiha, pitäisi olla kaunis. Pitkät tuuheat hiukset ja kauniit ripset. Suuret rinnat ja takapuoli, ja samaan aikaan pyykkilautavatsa. Täytyisi näyttää hyvältä saunan jälkeen ja nukkuessa. Silmien tulisi säihkyä tähtien lailla, ja hymyn hurmata jokainen vastaankulkija. Kuitenkaan ei saa olla bimbo, vaan mieluiten edes hiukan järkevä. Liikunnallinen täytyisi tietenkin olla. Tulisi olla hauska, ja omata maailman helein ja kaunein nauru. Kokemattomuus sängyssä ei tule kuuloonkaan, mutta ei sitä liian kokenutkaan saa olla - muutoin on jakorasia. Tanssiakin täytyisi osata. Jos ruuanlaitto ei luonnistu, ei ole vaimomatskua. Täytyisi osata hoivata ja olla hellä, muttei kuitenkaan paapoa liikaa. Hienoja vaatteitaki pitäisi löytyä, oli varaa tai ei. Mitä on nainen, jonka koti ei ole siisti, ja täydellisesti sisustettu? Naisen olisi hyvä olla myös pieni ja siro, joka on helppo nostaa syliin. Alkoholia tulisi juoda maltillisesti, konttauskunto on maailman suurin häpeä, eikä sitä saisi mielellään kokea, tai luokitellaan helpoksi.

Mitä jos en täytä näitä kriteereitä, tai hyvällä tuurilla vain murto-osan? Täyttääkö kukaan? Yhteiskunnan luomat paineet repivät ja hajottavat pieniä ihmismieliä. Myönnän itsekin pahoittaneeni mieleni aivan liian monta kertaa näitä kriteerejä pohtiessani. Sitä toivoisi olevansa täydellinen, mutta havahtuu todellisuuteen. Jos maailma ei olisi täytetty paineilla ja vaatimuksilla, olisiko elämä puolin ja toisin helpompaa? Enemmän onnellisia loppuja ja hymyileviä ihmisiä. Totuutta en luultavastikaan saa koskaan tietää, joten tyydyn jälleen toivomaan ihmeitä.


kuvat weit ja tumblr

xoxo Heidi

5 kommenttia:

  1. Mitä jos en täytä näitä kriteereitä, tai hyvällä tuurilla vain murto-osan? Täyttääkö kukaan? Yhteiskunnan luomat paineet repivät ja hajottavat pieniä ihmismieliä. Myönnän itsekin pahoittaneeni mieleni aivan liian monta kertaa näitä kriteerejä pohtiessani. Sitä toivoisi olevansa täydellinen, mutta havahtuu todellisuuteen! Joka on ettei kukaan ole täydellinen.. Vaan positiivista painoarvoa alkaa saamaan muiden keskuudessa omaan elämään aika yksinkertaisilla kyvyillä kuten rehellisyys yms. Ja kun siitä aloittaa peilin edessä ja hyväksyy vaan itsensä ja jokaiset kilot (mitkä usein itse mussutettu).. Lähtee ulos niin sitä kummasti alkaa nainen näyttää hyvältä miesten silmiin. Naisen itseluottamus usein yhtä kuin sisäinen kauneus miesten silmiin ;) ja kun alkaa itseään arvostamaan ja sulkee pois ulkoapäin tulevat valheelliset odotukset (Usein mainoskuvat) niin saattaa sitten jaksaa oikeasti syödä terveellisesti ja jopa harrastaa vähän liikuntaa :/ Töitä ei kannata myöskään tehdä liikaa koska silloin ei ole sitä aikaa missä niiden prinssien kanssa voi seikkailla :) Hyvää kesää! Iloisempia kirjoituksia odotellessa voisit kans kertoo mistä mä löydän oikean prinsessan?? Ehkä mun pitää eka hankkia hevonen, linna ja orjia et mä voin löytää siis häh :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että sisäinen kaunes ja itseluottamus ovat miesten silmiin (usein) samoja asioita? Entäs kiltteys muita kohtaan, empaattisuus, muiden ja itsen kunnioitus? Itseluottamuskin on niin näennäistä, helposti kaikkeen muuhun sekoitettavaa. Jos minulta kysytään, sisäinen kaunes on sitä, miten kohtelet itseäsi ja muita sekä suurta empaattisuutta ja ymmärtäväisyyttä. Se on myös ihmiskohtaista, joten sitä aika huonosti voi typistää tähän. Sen voin ainakin sanoa, että sitä ei ole toisille naureskelu, pahan puhuminen, jatkuva huomion hakeminen, esimerkiksi.

      Poista
  2. Hei Halloota! Mielenkiintoista ja harmillista tuo mainitsemasi nykyaikaan kuuluva pinnallisuus; ihminen on täydellinen juuri sellaisena, kuin itse on. Sen verran toki kannatta itsestään huolehtia, että pysyy terveenä. Kaikki muu onkin sitten harhaa; Vaikka olisi päältä kuinka kermakakku, voi olla sisältä ihan mätä; eli ulkonäkö ei kerro ihmisestä yhtään mitään. "Bimbon" näköinen voi olla erittäin fiksu ja "nörtin" näköinen taas hyvinkin seurallinen ihana tyyppi. Sen vuoksi ihmisiä ei pitäisi luokitella mihinkään valmiisiin kategorioihin. Minä tunnen niin ihania erilaisia persoonia ja ihmisiä, että koen sen olevan elämäni rikkaus :). Kaikki on vaan niin ihania! Jos joukkoon osuu joku enemmän "mätä", ajattelen, ettei hän itse siihen ehkä ole vaikuttanut, vaan ympäristö ja ohjautuminen väärään suuntaan. Eli tervelliset elämäntavat, liikunnan ilo ja positiivien elämänasenne; se kantaa kauas. Kateus, katkeruus ja viha rumentavat; joten ne kannattaa haudata syvälle ;).

    VastaaPoista
  3. Susta löytyy niin paljon hyvää mitä mainitsemallasi listalla ei edes ole. Ole vain oma mahtava itsesi niin ihmeitä ei tarvitse odotella, vaan löydät sen oman onnellisen loppusi <3

    VastaaPoista
  4. Tykkäisin ylläolevasta kommentista jos se olis mahdollista. :)

    VastaaPoista