Sivut

27 maaliskuuta 2014

Päätin hankkia lapion, peitän sillä jäljet jotka seuraavat mantereelta

Jälleen voin sanoa olevani monta kokemusta rikkaampi - kiitos hulppean Ruotsin risteilyn ja iki-ihanan Iidan. Oli todella onnistunut ja hauska reissu, vaikkakin eilen podettiin jokseenkin huonoa oloa, mutta ei se estänyt meitä lähtemästä kiertelemään ja kuluttamaan rahaa Tukholmaan. Kahden vuorokauden aikana me tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin, maistettiin uusia shotteja ja drinkkejä, rakastuttiin övereihin huulikiiltoihin, todistettiin kuinka mies jätti miehensä koska "ei halunnut rakkautta elämäänsä" ja tanssittiin kuin mielipuolet. Lisäksi matkaan sisältyi muutamakummallinenkin kokemus, kuten lasiovea päin käveleminen, mitä kummallisin rikkinäinen puhelin efekti ja Sylvester kissan kanssa kahakkaan ajautuminen (ei hätää, se oli kissapukuun pukeutunut ihminen).
Kaiken lisäksi tässä pääsi jälleen käymään niin, että itse risteilyltä ja Ruotsista mulla ei pahemmin ole kuvamateriaalia, muutamaa otosta lukuunottamatta. Sain kuitenkin kuvattua ostokseni kamalassa kiireessä ennen kuin juoksin töihin. (Kuka ylipäänsä on niin tyhmä, että menee suoraan risteilyltä töihin?) 

Tiivistäisin mun ja Iidan risteilyn tähän jo loppuun kulututettuun lauseeseen: Olen tyttö joka tappoi Sylvesterin, ja Iida on mustasukkainen läski mulkku 

 Aurinkolasit Accent, 19€, Lompakko Monki, 10€
 Escada hajuvesi 57€, Huulikiillot Clinique n 18€ ja Lancome n. 22€
Huppari Hollister n. 50€
Huppari Hollsiter, n. 40€
 Laukku Mango, 25€

Okei, sitten tähän loppuun mun on vielä aivan pakko avautua täysin eri aiheesta. Rakas ystävämme Facebook, ja etenkin sen väärinkäyttäjä toverimme. Ei älkää ymmärtäkö väärin, vaikka tämä alkaakin negatiivisesti. Ja itseasiassa tämän sisältökin on negatiivinen. Jokatapauksessa! Mielestäni Faceen ei kuulu jakaa kaikkia mahdollisia ankeita ajatuksiaan, ja jauhaa kaiken aikaa siitä, kuinka paskaa ja surkeaa elämä on. En tiedä olenko ainoa tämän mielipiteeni kanssa, mutta mielestäni kyseinen tapa on erittäin kummallinen. Eivätkö tuommoiset asiat ole jokseenkin henkilökohtaisia, eikä tarkoitettu monen sadan ihmisen luettavaksi? Ymmärrän kyllä, että joskus ottaa päähän oikein huolella tai on surullinen olo jostakin asiasta, ja semmoisten ajatusten jakaminen on mielestäni täysin ymmärrettävää, mutta se onkin tämän aiheen kanssa täysin eriävä. En myöskään käsitä sitä, että naamakirjaan on päivitettävä kaikki mahdolliset päivän rutiinit kuten: "Nyt syön makaronilaatikkoa ja sitten voisin ottaa päikkärit. Herkkua!"
Joskus on varsin helpottavaa purkaa agressioita tänne. Jopas tuli parempi olo. Kiitos ja kumarrus.

xoxo Heidi

2 kommenttia:

  1. heii mitä sulla kysyttiin turvatarkastajan työhaastattelussa? oliko yksilö- vai ryhmähaastis? mulla koittaa se ensi viikolla ja jänskättää :D

    VastaaPoista
  2. Riippuu varmaan firmasta johon haet :D värinäkö testattiin ja ihan perus työhaastattelu muuten :) ja yksilöhaastis oli mulla ainakin. Tsemppiä haastatteluun!! :))

    VastaaPoista