Sivut

26 elokuuta 2013

Kesä, pysy luonani ikuisesti

Nyt on sitten blogia uudistettu bloggaamisinnon herättämisen toivossa. Olen ollut Heidi in Wonderlandin ulkoasuun tyytymätön ja kauan. En tiedä tulenko loppujen lopuksi koskaan olemaan tarpeeksi tyytyväinen sen visuaaliseen puoleen. Mitä te pidätte tästä uudesta ulkoasusta?

Uudet tuulet puhaltavat. Aloitin muotitoimittajakurssin Helsinki Design Schoolissa. Unelmoin täydellisestä maailmasta päivä päivältä enemmän. Syksy hiipii nurkkiin ja tuo uuden tunnelman mukanaan. Puoliksi rakastan sitä tunnetta, kun illat pimenevät, voi sytyttää kynttilöitä pilvin pimein, ja käpertyä vilttiin viilenevässä illassa - puoliksi se karmii. Miksikö karmii? Koska tiedän talven tulevan. Pitkän, kylmän ja pimeän talven. Lumi on kauniin valkoista, kunnes kura ja koiranpissa pilaavat sen. Kylmä tuntuu jopa mukavalta, kunnes pakkanen menee yli -15, eli tyypillisesti joulukuussa. Joulu on ihana, mutta se on hetkessä ohi.
Kesästä en keksi kuin yhden huonon puolen: se on liian lyhyt. Onneksi lomani sattui kerrankin hyvään paikkaan. Tällä viikolla Suomessa nautitaan varmaankin kesän viimeisistä lämpimistä päivistä. On mukavampi maata auringossa kesän viimeisinä päivinä, kuin kahlata kumisaappaissa.

Nyt koitan nauttia viikon kestävästä "kesälomastani" täysin rinnoin. Täydellisintä siitä tekisi mökkeily, hyvä ruoka, kunnon unet ja kynttilät. Toivon, että edes osa tulee toteutumaan.

Mukavia kesän viime hetkiä!



xoxo Heidi

4 kommenttia:

  1. Minne se ihana poikaystäväsi on kadonnut matkalla? ;o vaadin selitystä ja poikaystävä postausta sillä ne olivat parhaita! Ootte niin söpö pari :))) t.blogiasi kauan seurannut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellähän se on ja pyörii :) En ole kesän aikana valitettavasti päivittänyt blogiani, joten ei ole niitä poikaystävä postauksiakaan tullut.

      Poista
  2. Oletteko vielä yhdessä?

    VastaaPoista